عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن

فرانسه: راه‌حل سیاسی تنها راه پایان درگیری‌ها در یمن است

وزیر خارجه فرانسه روز جمعه در دیدار با همتای سعودی خود گفت که راه‌حل سیاسی تنها راه پایان درگیری‌ها در یمن است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۴ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 31
کد خبر: ۵۲۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه روز جمعه در سخنانی خواستار راه‌حل سیاسی در لیبی و پایان مداخله کشورهای خارجی در این کشور آفریقایی شد.

وی که در جریان دیدار با وزیر خارجه عربستان سعودی این سخنان را مطرح می‌کرد از تلاش‌های این کشور برای اجرای توافقنامه ریاض درباره یمن قدردانی کرد.

لودریان گفت که راه‌حل سیاسی فراگیر در یمن تنها راه برای پایان دادن به درگیری‌ها در این کشور است.

وزیر خارجه فرانسه در حالی خواستار راه‌حل سیاسی در یمن می‌شود که ائتلاف متجاوز سعودی طی بیش از 5 سال گذشته اکثر زیرساخت‌های یمن را بمباران کرده و شمار زیادی از مردم این کشور را به خاک و خون کشانده است.

عربستان سعودی به همراه امارات و چندین کشور دیگر از فروردین ۱۳۹۴ با تشکیل یک ائتلاف، عملیاتی را برای بازگرداندن رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن آغاز کردند. این عملیات در دستیابی به اهدافش ناکام مانده اما همچنان ادامه دارد.

بنابر اعلام سازمان ملل متحد، درگیریها در  یمن موجب کشته شدن بیش از 100  هزار نفر در این کشور شده، بدترین فاجعه انسانی جهان را به وجود آورده  و بیش از 3 میلیون نفر را در داخل  این کشور آواره کرده است. اینک دو سوم جمعیت یمن برای بقا متکی به کمکهای غذایی هستند.

«آسوشیتدپرس»، «صندوق کودکان سازمان ملل متحد» و «سازمان غذا و کشاورزی» اعلام کردند انتظار میرود شمار افرادی که در جنوب یمن در تأمین غذا ناتوان هستند از 2 میلیون نفر به 3.2 میلیون نفر برسد.

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار